Zakelijke dienstverlening

Zaken doen met Rusland

Wanneer u wel eens zaken heeft gedaan met een voormalig Oostblokland, zoals bijvoorbeeld Rusland, weet u met welke problemen u allemaal te maken kunt krijgen.
In de meeste gevallen beheerst men slechts één taal, het Russisch, en als er dan al een beetje Engels wordt gesproken, dan is dat vaak zo mondjesmaat dat een goede zakelijke conversatie bijna niet te voeren is en er onvermijdelijk misverstanden zullen ontstaan.
Ook de manier van zaken doen verschilt nogal met die van de Nederlandse en het werken met overheid en andere instanties vergt nogal wat specialisme.
Bull57 Creative Solutions bezit de kennis, spreekt de taal en weet de weg.

Tolk en hostess service

Wij kunnen samen met u uw stand op een beurs bemannen, in Nederland ten behoeve van Russischtalige beursbezoekers, of in Rusland om uw product te promoten. U als tolk terzijde staan bij uw zakelijke bespreking en u vergezellen op uw zakenreis en bij het bezoeken van uw projecten in de voormalige Sovjet Unie.

Reisbemiddeling

Wij kunnen u helpen met het boeken van uw reis, zakelijk of particulier. Wij boeken uw vlucht voor u – vooral het boeken van binnenlandse vluchten is vanuit Nederland zeer lastig -, zoeken uw treinroute voor u uit, vinden een goed en betaalbaar hotel voor u, zorgen voor een routebeschrijving naar de diverse adressen die u wilt bezoeken, en regelen een betrouwbare taxichauffeur of privéchauffeur.