Terug naar Excursies

Stadswandeling Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CS

Vanaf het monumentale Centraal Station leiden wij u in een ongeveer 3 à 4 uur durende wandeling langs vele bezienswaardigheden die deze prachtige, ruim zeven eeuwen oude hoofdstad van Nederland te bieden heeft. U zult kennismaken met de wereldberoemde grachten en hun grachtenpanden waar de rijkdom van de Gouden Eeuw nog steeds in weerspiegeld is. Wij tonen u de paleizen, kerken en historische bouwwerken en vertellen u hun geschiedenis. Maar we leiden u ook door de buurten waar Amsterdam internationaal ook om bekend staat, zoals het rode kwartier en de Wallen.

Onze deskundige Russischtalige gids zal u het Amsterdam tonen van de vijftiende tot de eenentwintigste eeuw en aan het eind van de excursie zult u vermoeid maar voldaan een van de mooiste plaatsen van de wereld ook in uw hart hebben gesloten.

Citytour “Amsterdam Experience”

staalkade

Dezelfde wandeling als bovenstaand, maar nu uitgebreid met een bezoek aan de “Diamond Experience” en een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Amsterdam laat al meer dan 400 jaar diamanten schitteren. Door de jaren heen zijn de slijptechnieken overgedragen van generatie op generatie. De wereldbekende slijpvorm ‘Amsterdam Cut’ is geperfectioneerd door de Amsterdamse diamantslijpers. Gassan Diamonds, van oudsher een familiebedrijf, is gevestigd in de oude stoom diamantslijperij in het historische centrum van Amsterdam. U krijgt een rondleiding door de fabriek waarbij een uitleg wordt gegeven over de kwaliteitsbepaling van de diamant, waarna losse geslepen diamanten en juwelen worden getoond.
Na uw wandeling zetten wij u af bij de rederij voor het Centraal Station, alwaar u met een half uur durende rondvaart vanaf het water opnieuw kennis zult maken met deze prachtige stad.

Tarieven:
Stadswandeling Amsterdam: vanaf  € 150,-
Excursie “Amsterdam Experience”: vanaf  € 170,- (inclusief bezoek aan een diamantslijperij en rondvaart door de grachten).