Toerisme

Jaren geleden begonnen als hobby met het ontvangen en entertainen van familieleden en vrienden uit Rusland, en het rondleiden van zakelijke cliënten zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige en professionele tourguide die u op onderhoudende en informatieve wijze laat kennismaken met de Nederlandse steden, de cultuur en hun historie. Daarnaast is Bull57 ook volledig uitgerust uw gehele reis en of reisprogramma voor uw verblijf in Nederland zowel als in Rusland te verzorgen.

Enerzijds staat Bull57 Creative Solutions u terzijde wanneer u, als Russischtalige en/of uw Russischtalige (zaken)relaties, klanten en familie een toeristisch uitstapje in Nederland willen maken, op zakenreis komen of de vakantie hier willen doorbrengen.
Of het nu gaat om 1 of om 100 personen, wij verzorgen desgewenst accommodatie, uw uitstapjes, dagtochten en excursies, uw vervoer en uw tickets, wij boeken uw restaurant en verzorgen kaartjes voor uw museum of theaterbezoek zodat u uw kostbare tijd niet met in de rij staan hoeft door te brengen.

Anderzijds hebben wij natuurlijk ook de mogelijkheid om uw reis en verblijf in Rusland van A tot Z te regelen. Zakelijk of voor vakantie.

Let wel, wij zijn geen reisbureau maar reisbemiddelaars.

Wij hebben geen verplichtingen aan welke touroperator dan ook en zijn volledig onafhankelijk. Wij zoeken, bemiddelen, organiseren en onderhandelen voor u en daar zijn we heel goed in! Wij werken samen met een aantal gerenommeerde touroperators in Rusland en in Nederland zodat uw vakantie, stedentrip of zakenreis tot in de puntjes geregeld en verzorgd is.

Hotel reserveringen

Zowel in Nederland als in Rusland kunnen wij u het lastige werk van het zoeken naar een passend hotel uit handen nemen, u naar de site van het hotel leiden zodat u zelf de boeking kunt regelen, maar ook dat kunnen wij, indien u dat wenst, helemaal voor u regelen.

Auto, met of zonder chauffeur, airporttransfer, een minibus of luxe touringcar nodig?

Wij beschikken over een grote hoeveelheid contacten in de branche en kunnen voor u een pasklare oplossing regelen.

Vliegtickets

Voor de voordeligste vliegtickets raden wij u Worldticketcenter aan.
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!
Wij gebruiken deze aanbieder zelf ook omdat hij toegang heeft tot alle luchtvaartmaatschappijen en u de laagste prijs kan bieden. Vanzelfsprekend kunnen wij u bijstaan met het reserveren van uw vlucht en kunt u die ook via ons boeken.

Shoppingtrips en personal shopping.

Natuurlijk heeft u niet altijd zin in een excursie maar gaat u liever een dagje shoppen in een van de grote steden van Nederland. Wanneer u dan de weg niet weet mist u vaak de leukste winkels en koopjes. Speciaal daarvoor kunnen wij u of uw groep vergezellen op uw strooptocht door de stad, wij weten de weg en de leukste winkels.

Misschien heeft u als zakenman wel helemaal geen tijd om zelf inkopen te gaan doen, maar met lege handen thuiskomen kan natuurlijk ook niet. Wij kunnen dan geheel naar uw wens en voorkeuren uw personal shopping voor u uit handen nemen, zodat u zich met zaken kunt bezighouden, maar toch niet zonder die felbegeerde cadeau’s thuis hoeft te komen.

 

Excursies

Excursies en stadswandeltochten door de historische steden van Holland Omdat wij altijd zelf zeer grote belangstelling hebben gehad voor de geschiedenis, cultuur en natuur van Nederland, kunnen wij u naar de mooiste plekjes brengen en u interessante en onderhoudende maar waarheidsgetrouwe wetenswaardigheden hierover vertellen. De Hollandse steden zijn onze specialiteit: Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag, …

Dagtochten

Doordat Nederland maar een klein landje is, zijn van uit een centraal gelegen plaats als bijvoorbeeld Amsterdam of Den Haag, vrijwel alle bezienswaardigheden in ons land binnen 1 tot 2 uur te bereiken. Dat maakt Nederland hét ideale land voor dagexcursies en dagtochten. Wij hebben voor u vast een aantal dagtochten bijeen gezocht maar deze …

Hotels

Wij werken samen met een aantal heel goede hotelketens in Nederland en met het grootste internationale boekingsbedrijf Booking.com zodat wij u altijd een passende aanbieding kunnen doen, zowel in Nederland als in Rusland. In Nederland zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met vier van de allerbeste hotelketens. Hotels die een perfecte service bieden, met ruime, schone …

Rusland reizen

Reisbemiddeling naar Rusland, Oekraïne, Wit Rusland, Kazachstan en Oezbekistan Wij hebben heel goede relaties met hotelketens en reisbureaus in Rusland en kunnen voor u een reis op maat bemiddelen. Of dit nu zakelijk is, een vakantiereis of een familiebezoek, Bull57 Creative Solutions zoekt, bemiddeld en onderhandeld voor u, zodat u verzekerd bent van een zo onbezorgd …

Ticketcenter

Sinds 2013 zijn wij officieel verkoopadres van Tours And Tickets in Amsterdam, het grote ticketbureau op het Damrak. Hierdoor kunt u van te voren voor vrijwel al uw Amsterdamse evenementen bij ons uw ticket bestellen zodat u niet uw kostbare tijd hoeft te verspillen met in de rij staan. Ook bieden wij u, als extra …