Terug naar Toerisme

Hotels

Wij werken samen met een aantal heel goede hotelketens in Nederland en met het grootste internationale boekingsbedrijf Booking.com zodat wij u altijd een passende aanbieding kunnen doen, zowel in Nederland als in Rusland.

In Nederland zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met vier van de allerbeste hotelketens. Hotels die een perfecte service bieden, met ruime, schone en nette kamers, van alle gemakken voorzien. Hotels in de grote steden maar ook op meer landelijke lokaties. Voor een zakelijk bezoek of voor een heerlijke vakantie. Door onze rechtstreekse connectie met de keten kunnen wij, speciaal voor groepen maar ook individueel, altijd de beste prijs aanbieden.

Bilderberg hotels

Bilderberg is een keten van 20 vier- en vijfsterrenhotels verspreid over heel Nederland waarvan 4 in de Randstad, 2 hotels in Amsterdam, 1 in Den Haag/Scheveningen en 1 in Rotterdam. De andere hotels zijn verspreid over diverse locaties in Nederland. Modern ingerichte hotels, soms in moderne gebouwen maar ook in historische panden, waarvan enkele in heuse middeleeuwse kastelen. Bilderberg hotels hebben allen een zeer goede keuken waar de maaltijden worden bereid door topchefs.
Het label Green Key heeft alle Bilderberg hotels gekeurd en gecertificeerd. Green Key is wereldwijd hét duurzaamheidskeurmerk voor toeristische en zakelijke accommodaties.

Accor Hotels

Accor hotels, Europa’s grootste hotelgroep is een groep waarin meerdere hotelketens zoch hebben verenigd. Onder andere: Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Ibis en Orbis hotels maken deel uit van deze franchiseketen. Accor heeft in Nederland 42 hotels van 2 tot 4 sterren die aan de hoogste standaarden voldoen. Wij hebben een directe link met de boekingsoffice van Accor maar u kunt natuurlijk ook zelf zoeken naar een kamer via deze link of de banner hieronder. Voor grotere groepen kunnen wij voor u een interessante korting regelen.

NH hotelles

Met meer dan 400 hotels en 60.000 kamers overal in 24 landen (waaronder in Europa, Amerika en Afrika) is NH hotelles een van de grootste ketens ter wereld. Onze contacten met deze keten garanderen u de beste prijs voor uw verblijf. Wij boeken voor u de kamer die u zelf heeft uitgezocht op de website van NH of wij zoeken een geschikte accommodatie voor u.

Naast de gewone reservering heeft NH Hotelles ook een ruim aanbod aan specials, aanbiedingen en stedentrips en wij helpen u natuurlijk graag bij uw boeking. Ook voor business meetings, seminars en vergaderingen heeft NH hotelles uitstekende facilliteiten.

Hilton Hotels & Resorts

Hilton Hotels & Resorts, voorheen Hilton Hotels, is een internationale hotel- en resortsketen opgericht door Conrad Hilton. Alle Hiltonhotels zijn eigendom van, worden beheerd door of zijn gefranchised door individuele eigenaren. Hilton Hotels & Resorts was de eerste “coast-to-coast”-hotelketen in de Verenigde Staten in 1943. Op dit moment heeft de keten meer dan 540 hotels, verspreid over 76 landen op 6 verschillende continenten. De hotelketen werd oorspronkelijk opgericht voor zakenmensen die op zakenreis waren, maar de keten heeft tegenwoordig ook resorts op de populaire vakantiebestemmingen rond de wereld voor het houden van vakantie.
Naast deze 4 hotelketens kunnen wij u natuurlijk ook helpen bij uw reservering in andere hotels. Vanzelfsprekend kunt u die ook helemaal zelf regelen en daarvoor adviseren wij u te gaan naar Booking.com waar vrijwel alle erkende hotels ter wereld te boeken zijn.

Speciale aandacht vragen wij nog voor onze businesspartner www.hotelspecials.nl waar vaak heel erg goede lastminute-arrangementente boeken zijn.