Terug naar Toerisme

Rusland reizen

Reisbemiddeling naar Rusland, Oekraïne, Wit Rusland, Kazachstan en Oezbekistan

Wij hebben heel goede relaties met hotelketens en reisbureaus in Rusland en kunnen voor u een reis op maat bemiddelen. Of dit nu zakelijk is, een vakantiereis of een familiebezoek, Bull57 Creative Solutions zoekt, bemiddeld en onderhandeld voor u, zodat u verzekerd bent van een zo onbezorgd mogelijke vakantie of businestrip.

Natuurlijk kunnen wij, wanneer u vliegticket en een goed hotel wilt, dat voor u regelen.

Omdat wij simpelweg niet de expertise hebben om deze zaken in een enorm gebied als het voormalig Oostblok, met z’n vrijwel dagelijks veranderende regels en wetten, helemaal alleen op ons te nemen, werken wij hiervoor samen met een aantal specialisten die al sinds jaar en dag niet anders doen dan reizen verzorgen naar Rusland en de voormalige Sovjet staten. U kunt het regelen van uw reis dan ook met een gerust hart aan hen overlaten. Vanzelfsprekend helpen wij u graag met het maken van uw keuze.

Visum aanvragen

Voor uw visumaanvraag maken wij gebruik van onze zakenrelatie Visum plus waar ze uw visum voor een heel redelijk tarief voor u regelen. Wanneer u echter gebruik maakt van een van de onderstaande Rusland specialisten kunt u dat ook geheel in hun handen geven. Zelf doen is wel wat goedkoper, maar bereid u dan voor op een aantal dagen ergernis en héél lang in de rij staan bij de ambassade in Den Haag.

Onze partners:

Blini Reizen

Blini Reizen is “Onze Rusland Specialist”. Zij verzorgen reizen naar alle landen van de voormalige Sovjet-Unie. Individueel en op maat. Geheel verzorgde reizen of met veel vrijheid. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.

Bolsjoj Reizen

Bolsjoj Reizen is al 20 jaar specialist voor reizen naar Rusland, Oekraïne, de Baltische Staten en Finland. Stedenreizen naar Moskou , St-Petersburg, Kiev, Riga, Tallinn of Vilnius, maar ook groepsreizen, rondreizen en cruises. Bolsjoi reizen kan uw reis geheel op maat naar uw wensen samenstellen.

Tiara Tours

Tiara Tours is al 15 jaar dé reisspecialist voor niet-alledaagse reizen naar Rusland, Mongolië, China, Azië en Oost-Europa.

Het belangrijkste product is de Trans Siberië & Mongolië Express en treinreizen over de Trans Siberische Spoorlijn. Door de goede contacten in Rusland, Mongolië en China, kan Tiara Tours één van de meest fascinerende reizen ter wereld perfect regelen. Voor de Trans Siberië- en Trans Mongolië Express is Tiara Tours Marktleider in Nederland