Grafisch ontwerp

portfolio

Bull57 Creative Graphics, een op zichzelf staand onderdeel van Bull57 Creative Solutions, is een grafische studio, voornamelijk toegelegd op het bedienen van het midden- en kleinbedrijf en startende ondernemers. Wij begrijpen maar al te goed dat uw budget het niet toelaat om dure reclamebureaus en hippe studio’s in te huren om voor vele duizenden euro’s ontwerpen te maken, zodat er voor het eigenlijke drukwerk geen geld meer overschiet. Maar al te vaak wordt hierdoor gebruik gemaakt van goedwillende vrienden of familieleden die een leuk programmaatje op hun pc hebben en het wil even voor u zullen doen. Helaas komt dit de kwaliteit en professionaliteit van uw project meestal niet ten goede.  Wij verzorgen, indien gewenst, uw gehele grafische productie van idee tot eindproduct, snel, goed en betaalbaar.

Veel ondernemers richten tegenwoordig hun blik naar het oosten, een enorme groeimarkt ligt open in de voormalige Sovjetstaten, maar het is vaak moeilijk om daar een voet aan de grond te krijgen omdat men het Russisch niet machtig is. Omdat wij een vertaalbureau in huis hebben kunnen wij hier de oplossing bieden. Uw drukwerk en website wordt voor de Russischtalige markt in foutloos Russisch omgezet. Wij hebben in landen als Rusland en Oekraïne veel goede klanten en relaties en wij hebben ook een flink aantal grafische producties verzorgd voor deze landen, wij kennen de weg en we spreken de taal.

Neem een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Design

Op het gebied van grafische ontwerpen hebben wij ruimschoots onze sporen verdiend, met veel plezier hebben wij meegewerkt aan (reclame)campagnes voor diverse kleine en grote bedrijven, waaronder een grootgrutter, een reisorganisatie, politieke partijen, een horecaketen en (semi)overheid. Of het nu gaat om het ontwerpen van een banner, een cd-hoesje, een verpakking, animatie en korte filmpjes, een bedrijfslogo, illustraties, een website of een advertentie, u kunt er zeker van zijn dat het eindresultaat bevredigend zal zijn. Uw opdracht is voor ons een uitdaging. Originaliteit en creativiteit zijn onze waarmerken. Grote technische vaardigheid met de modernste hulpmiddelen, maar ook het ouderwetse potlood en gum, gecombineerd met onuitputtelijke hoeveelheid fantasie en inspiratie, hebben bijgedragen aan het succes van onze ontwerpen.

DTP (desktop Publishing)

Sommige bedrijven hebben zelf al het meeste voorwerk gedaan, teksten opgemaakt en afbeeldingen bij gezocht om er bij de drukker achter te komen dat er heel andere bestandsformaten nodig zijn voor perfect drukwerk. Op onze DTP afdeling kunt u terecht om uw eigen ontwerp drukklaar te laten maken, snel en vakkundig maken wij uw product voor u af, in de door u gewenste stijl, met het door u gekozen font, strak en foutloos!

Drukwerkbegeleiding

Wij hebben tientallen jaren ervaring binnen de grafische bedrijfstak, zowel op het gebied van de productie als waar het het ontwerp en voorbereiding betreft. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk van betrouwbare en vakkundige zakenpartners opgebouwd, waarmee we steeds uitstekende resultaten hebben behaald zodat wij steeds weer garant kunnen staan voor de best mogelijke mix van prijs en kwaliteit. Wij weten exact welk bedrijf voor de productie van uw project de juiste keuze is.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van drukprocedés, papiersoort, uitvoering en oplages.

Ook in de wereld van de nabewerking zijn wij geen vreemde, wij verwijzen u graag door naar vakbekwame, betrouwbare en betaalbare producenten die uw drukwerk voor u kunnen stansen, blindpregen, binden, brocheren, vouwen, verpakken, direct-mailen enzovoort. Uiteraard nemen wij ook graag voor u hierover de zorg op ons zodat u uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden.

Ilustratie en 3D

Vooral op het Illustratieve 3-dimensionale vlak hebben wij een naam hoog te houden. Zowel nationaal als internationaal is Bull57 een veel geroemde naam in de CGI wereld en we hebben dan ook al vele prijzen, nominaties en eervolle vermeldingen op ons conto mogen bijschrijven. In diverse gedrukte en digitale magazines zijn wij gepubliceerd en onze jaarlijkse pin-up kalender is hard op weg om een ongekend wereldwijd succes te worden.
De mogelijkheden in 3D zijn vrijwel onbegrensd. Personen, landschappen, gebouwen, dieren, machines etc., alles kan digitaal worden gecreëerd op een bijna niet van echt te onderscheiden wijze.

Ook in 2D beschikken wij over een enorme bibliotheek van illustratieve afbeeldingen en foto’s waarvan wij de (gebruikers)rechten hebben. Voor ieder onderwerp kunnen wij u helpen aan toepasselijke afbeeldingen en ook hier geldt weer: hebben we niet wat u zoekt, dan maken we het!

Photoshoppen

Een extra specialisme van ons is het retoucheren, manipuleren, vergroten en verbeteren van uw fotomateriaal, het “Photoshoppen”. Hiervoor hebben wij de beschikking over de modernste professionele soft- en hardware die momenteel beschikbaar is. Of het nu gaat om het digitaal oplappen van uw mislukte vakantiefoto’s, het verbeteren van oud beeldmateriaal of het “listig” wegwerken van ongewenste zaken uit uw fotomateriaal.
Indien u dit wenst kunnen wij ook de fotografie voor uw productie geheel voor u verzorgen.