Bull57 Creative Solutions

Biedt een totaaloplossing voor alle problemen die u zou kunnen tegenkomen wanneer u zaken doet met mensen en bedrijven uit het Russische taalgebied. Wij bieden ook oplossingen voor problemen die Russischtaligen in Nederland zouden kunnen tegenkomen. Wij slaan een brug voor u tussen beide taalgebieden.

Zowel voor particulieren als bedrijven, immigranten, zakenmensen en toeristen hebben wij passende creatieve oplossingen. Samen met u beslechten wij de taalbarrière en brengen mensen en bedrijven in beide landen bij elkaar.

Van groeps- of privélessen in Russisch en Nederlands voor Russischtaligen tot tolk- en vertaalwerk of hulp bij de inburgeringscursus.
Van begeleiding bij uw zakentraject in Rusland tot het complete ontwerp en begeleiding van uw Russischtalig drukwerk en website.
Van toeristische rondleidingen in de Nederlandse steden met een deskundige Russischtalige excursieleider tot het regelen van uw Ruslandtrip.

Kortom, zakelijk en particulier slaan wij voor u een brug tussen het Nederlandse en het Russische taalgebied snel, correct en tegen zeer redelijke tarieven.

Geef een reactie